Dan FESB-a 2024.: Najava događanja

U petak 07. lipnja 2024. godine u 11 sati u dvorani A100 održat će se svečanost kojom ćemo obilježiti 64. rođendan Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

  • Na svečanosti će se dodijeliti dekanove nagrade najuspješnijim studentima našeg Fakulteta za akademsku godinu 2023./2024.
  • Prvi put će se u spomen na prerano preminulog profesora i dekana našeg Fakulteta dodijeliti nagrada za najbolji diplomski rad ”Srdjan Podrug” obranjen u akademskoj godini 2022./2023. Ovom nagradom se želi odati priznanje diplomiranim studentima Fakulteta koji su svojim diplomskim radovima unaprijedili nastavnu, znanstvenu i stručnu djelatnost Fakulteta te postigli izvrsnost koja je poticajna i inspirativna za druge studente.
  • Dodijelit će se zahvalnice školama iz kojih je najveći broj maturanata završio jedan od studijskih programa našeg Fakulteta u akademskoj godini 2022./2023.
  • Dodijelit će se i zahvalnice tvrtkama koje su u prethodnoj godini zaposlile značajan broj studenata koji su završili naš Fakultet.
  • Na kraju ćemo se zahvaliti našim umirovljenim djelatnicima koji su otišli u mirovinu u protekloj godini.

Svečanost će se moći pratiti putem poveznice: stream.fesb.hr.

 

U poslijepodnevnim satima od 18 do 21 sat na terenima pored FESB-a odigravat će se nogometne utakmice studentskih ekipa te se će odigrati revijalna utakmica djelatnika: Strojari – Električari.

Dođite, podržite svoje kolege i uživajte u druženju uz roštilj i piće.

Kategorije