Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje

Na temelju čl. 15. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (NN 71/2007),  čl. 36. Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, te čl. 12. Pravilnika za provedbu izbora predstavnika studenata u Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Splitu, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Branimir Lela donosi slijedeću


ODLUKU

o raspisivanju izbora za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu

 

  1. Raspisuju se izbori za Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.
  2. Izbori će se održati dana 21. listopada 2024. godine (ponedjeljak) u vremenu od 8.00 do 20.00 sati na biračkom mjestu Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Ruđera Boškovića 32, u Auli Fakulteta.
  3. Studentski zbor ima onoliko članova koliko je sukladno zakonskoj normi od 10% broja članova Fakultetskog vijeća, što na dan raspisivanja izbora iznosi 7 članova.
  4. Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu čini 7 predstavnika studenata (članova i zamjenika) kako slijedi:
    • jedan student sveučilišnog prijediplomskog studija Elektrotehnike i informacijske tehnologije,
    • jedan student sveučilišnog prijediplomskog studija Računarstva,
    • jedan student sveučilišnog prijediplomskog studija Strojarstva, Brodogradnje i Industrijskog inženjerstva,
    • jedan student stručnih prijediplomskih studija,
    • dva studenta sveučilišnog diplomskog studija Automatika i sustavi, Elektronika i računalno inženjerstvo, Elektrotehnika, Komunikacijska i informacijska tehnologija, Računarstvo, Industrijsko inženjerstvo, Strojarstvo, Brodogradnja,
    • jedan student doktorskih studija
  5. Kandidacijska lista zajedno s potpisima studentske podrške i studentskom potvrdom kojom kandidirane osobe dokazuju svoj studentski status za izbore za studentski zbor FESB-a predaje se najkasnije 11. listopada 2024. god. (petak) do 12.00 sati na protokol Fakulteta.
  6. Izbori će se provesti sukladno odredbama Statuta studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Statuta Studentskog zbora FESB-a i Pravila za provedbu studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta uz Splitu i znanstveno-nastavnih / umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta.
  7. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja i objavit će se na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Fakulteta.

 

Prilog:

 


Dekan
prof. dr. sc. Branimir Lela

 

Kategorije